Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


linkmarketing, linképítés

Linkmarketing weboldal optimalizálása

A szolgáltató bejelentette, hogy az eoldal, ígs sajnos ez a portál is meg fog szűnni 2023 januárjában. Éppen ezért egyes posztjait - javítva, frissítve - újrapublikálom saját domainok alatt. Ez a papagáj például ide repült: Link elhelyezés Pr-cikk linképítés 2023 - olvassátok inkább ott!

Linkelhelyezés mint keresőmarketing eszköz

Linkmarketing - link építés, elhelyezés

A weboldalakon a linket tartalmazó PR-cikk elhelyezése bevált keresőmarketing eljárás, amelynek révén javítható a honlapok organikus Google-helyezése. A linképítés ezen módszere biztonságos és hatékony.

A honlapok sikerességét az mutatja, milyen könnyen akadnak rá az interneten böngészők. Ehhez legtöbben a Google-keresőt veszik igénybe, így a TOP helyezések megszerzése elemi érdek. Ezeket a vezető pozíciókat leginkább releváns külső hivatkozások nagy számával lehet elérni. Ezt célozza a linképítés, amely az utóbbi években leginkább PR-cikk elhelyezéssel történik.

E honlap készítője elég hosszú ideje (2006 óta) foglalkozik honlap optimalizálással és keresőmarketinggel, így számos weboldala szerepel ezen ágazat kulcsszavaival élpozícióban a Google eredményoldalain (SERP). Ezt meta-SEO tevékenységgel érte el: a keresőoptimalizálást a keresőoptimalizálás szavaira végezte. Először persze magukat az oldalakat kellett előállítani, lett is minden kulcsszóra egy-egy - aztán számuk szaporodni kezdett.

A honlap optimalizálás kulcsszó

Első szakmai blogját jó érzékkel honlapoptimalizalas.blog.hu cím alatt indította, és míg olyan szavakkal, mint keresőmarketing, seo, google-optimalizálás vagy pláne keresőoptimalizálás, lehetetlennek látszott jó eredményt elérni, addig a mind az egy szóba, mind külön szóba írt honlap optimalizálás keresőkérdésre blogja megjelent az első Google-táblán. És elindult szépen felfelé. Nemsokára el is foglalta az őt megillető büszke első helyet - de később kicsit visszacsúszott, most a TOP3-ban van. Nem ritka a Google első hely sem, például ezzel a kulcsszókombinációval:

Vizsgáljuk meg e fogalmak pontosabb jelentését, és tisztázzuk, mit jelentenek mint online szolgáltatás.

Linkmarketing - link elhelyezés

A linkmarketing lényegében és általánosan véve a weboldalakon elhelyezett hiperhivatkozások (kattintható, másik webhelyre vezető) linkek keresőmarketing-célú felhasználását jelenti. Konkrétabban: a keresőoptimalizálás (SEO) területén a linkmarketing a találati listák rangsorolását befolyásoló online visszacsatolások felhasználásával összefüggő marketing-tevékenység.

Ennél is konkrétabban: itt és most, ezen a weboldalon a link markating két üzleti ajánlatot jelent:

  1. Linkelhelyezés. Magas linkerejű oldalakon kedvező díjszabás mellett hiperhivatkozásokat (azaz kattintható backlinkeket) tartalmazó készen kapott PR-cikkek megjelentetése.
  2. Linképítés. A SEO-szakember a rendelkezésére álló internetes bázis több ezer web-egységéből és száznál több blogjából felépülő rendszerének felhasználásával, a kreatív honlap-optimalizálás módszerével vállalja weboldalak előbbre juttatását a Google-találatok listáján. (Úgyszintén maguknak a honlapoknak az alkalmasabbá tétele, hogy a találati listákon kedvezőbb pozícióba kerüljenek.)

Prémium linképítés árak 2020

Az utóbbi pont alá eső munkálatok prémium szintű linképítést jelentenek, amelynek ára többek között az adott kulcsszavakra nézve észlelhető konkurenciaverseny nagyságától függ. A Google helyezés javítás komplex keresőmarketing feladat, egyéni módszerekkel végezve vezet jó eredményre. További részletek:

Termékek, szolgáltatások, cégek bemutatása

Ezeken a gyűjtőoldalakon az árukkal, termékekkel, megvásárlásra kínált cikkekkel, illetve a különféle, részben online szolgáltatásokkal foglalkozó publikációk kerülnek megjelentetésre. A PR-szövegek elhelyezésével és a keresőmarketing eljárásokkal javítható a weboldalak Google-helyezése