Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PR-cikk megjelentetése

Ezen a weboldalon lehetőség van PR-cikkek elhelyezésére

A legfrissebb megjelenéseket lásd lejjebb görgetve (e szöveg és a hirdetés alatt), illetve a menüből nyitható rovatokban.

Cég- és termékbemutató, honlap-ajánló weboldal

Termékek, szolgáltatások, cégek, webáruházak bemutatásaA weboldalak forgalmát jelentősen befolyásolja, hogy bizonyos kulcsszavakkal milyen helyezést ért el a Google keresőben. Ezeket a pozíciókat befolyásolni lehet például azzal, hogy más honlapokról hivatkozunk rájuk. Ez úgynevezett külső linkek elhelyezésével történik, ám a link elhelyezés nem lehet öncélú. A módszer akkor hatásos, ha a hivatkozások tartalmilag kapcsolódó szövegekből történnek. Ilyen kapcsolódó szöveg a linket tartalmazó PR-cikk.

Mi a PR-cikk és mi a szerepe a helyezésjavításban

A Public relations cikkek olyan közlemények, amelyek cégeket, tevékenységi formákat, termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítenek részletes bemutatásuk révén. Az online szférában ezek a cikkek a szöveges bemutatáson és képi megjelenítésen túl kattintható linket is tartalmaznak, erre klikkelve jut el az olvasó a bemutatott céghez, áruhoz, szolgáltatóhoz.

Az informálásán és az érdeklődők átirányításán túl ezek a hiperhivatkozások nagyban javíthatják a céloldal Google-helyezéseit. Ezért a keresőmarketing területén a PR-cikk fő célja az, hogy megfelelő kontextust biztosítson a benne elhelyezett szöveges hivatkozás számára, amely így releváns linkként működik. Amelyik oldalra több releváns link mutat, az nagyobb eséllyel szerez jobb organikus pozíciót.

Kínált szolgáltatás: PR-cikk megjelentetés

  • PR-cikkek azonnali megjelentetése és releváns link elhelyezés.
  • Mód van termékek, szolgáltatások, honlapok bemutatására. 
  • Webáruházak organikus forgalmának növelése
  • Google helyezésjavítás a keresőmarketing és weboldal optimalizálás eszközeivel.
  • Tartalmi alapú kreatív linképítés
  • SEO tartalommarketing és public relations módszerekkel.

Kérjen árajánlatot itt: Linképítés PR-cikk elhelyezéssel

Azonnali link elhelyezés public relations cikkekben.