Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyszerű leltár rendszer bevezetése címkenyomtatással és adatgyűjtéssel

2020.11.17

leltar-rendszer-cimkenyomtatas.jpg

A Webmaxx Stúdiót 2003-ban alapítottuk. Mostanra megsokszorozódott létszámmal, közel húsz év tapasztalatával, valamint megbízható, stabil beszállítói körrel szolgáljuk ki vásárlóink igényeit.

Összeszokott, fiatalos csapatunk esztergomi irodánkban és raktárbázisunkon teljesíti az évről évre bővülő ügyfélkörünk igényeit. Végfelhasználókat és viszonteladókat is kiszolgálunk. Cégünk nem csak a magyar piacon tevékeny, évek óta rendelkezünk képviselettel Szlovákiában és a Csehországban is. 2020-ban pedig Duna Shop néven, egy általános igényeket kiszolgáló webshopot is elindítottunk.

Az alábbi cikkben ahhoz adunk támpontokat, hogy a leltározási munkát hogyan lehet az eddigieknél egyszerűbb feladattá varázsolni. Olyan tevékenységgé, melyben a folyamatok átláthatóak maradnak, de az eredmény pontosabb és gyorsabban generálható.

Öntapadó etikett címkék egyedi igény alapján

A szinte határtalan etikett címke kínálatból nem könnyű választani, de a felhasználási területen legjobban teljesítő címkére lesz szüksége. Tekintettel arra, hogy a vállalatok a berendezéseiket akár évtizedeken keresztül is a tárgyi eszközök között szerepeltetik, a leltározási folyamatra egy hosszú életű műanyag címke felhasználását javasoljuk. Természetesen ebben az esetben szüksége lesz az alapanyagnak megfelelő Tezeko () festékszalagra is a nyomtatáshoz, de a minőség és időtállóság önmagért fog beszélni. Persze az is előfordulhat, hogy speciális (méretű, alakú, tulajdonságú) etikettre van igény, hogy az adott eszközt felcímkézhesse, de szakértő kollégáink megtudnak oldani szinte bármilyen problémát!

Tekercses címkenyomtató leltári öntapadó etikett címkék gyártásához

Vállalkozásokat kiszolgáló tárgyi eszközöket, műszaki berendezéseket, gépeket és egyéb ingóságokat a leggyorsabb és leghatékonyabb módon egy saját címkenyomtató tudja ellátni egyedi leltári számmal. Kínálatunkban megtalálható a leltározási feladatokat könnyedén kiszolgáló asztali, kompakt méretű etikett printer, így biztosan megtalálhatja azt a megoldást, amely a legcélravezetőbb.

Egy saját címkenyomtató használatával a cég páratlan rugalmasságot kap, hiszen segítségükkel elhagyhatóak a nyomdaiparban megszokott, költség- és időigényes előkészítő és korrektúra folyamatok, így átfutási idő nélkül végezhetőek el a leltározási munkálatok.

Adatgyűjtő eszköz beszerzése

A mobil adatgyűjtő terminálok használatával búcsút inthet a kézi adategyeztetésnek! Az általunk forgalmazott vállalati PDA-k egyesítik egy vezeték nélküli vonalkódolvasó és egy kéziszámítógép előnyeit. Így akár az 1D vagy 2D kód leolvasásának pillanatában is változtatható az árucikk készlete vagy az adatbázisból közvetlenül lehívhatóak a leltározáshoz, készletrendezéshez aktuálisan szükséges információk.

 

 

_____________________________________________________________________________________________________

adatmásolás

adatmásolás laptopra mobilról