Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Örök dilemma: nadrág vagy egész ruha?

2020.06.26

divatos-noi-ruha.jpg

Nadrág vagy egész ruha? Mindenkinek előjön ez az örök dilemma, előbb vagy utóbb. Mert a nadràg kényelmes, és sokkal szabadabban mozoghatunk benne. És a nadrág is lehet divatos.

Viszont az egész ruha nőies, hangulatos, csábító. A ruhának megvan az a jó tulajdonsága,hogy ápol és eltakar. És szabadon mozoghatunk benne. Nincs is jobb, mint egy szép ruhában egy kellemes nyáresti séta. Ugye?

Szóval, nadrág vagy egész ruha?

Nadrág előnyei

A nadrág praktikus, és többnyire strapabíróbb is, mint egy szoknya vagy egész ruha. A nadrágban tudunk szaladni, nem sokat kell gondolkodni az öltözködésen, a nadrághoz nem kellenek kiegészítő eszközök.

A nadrágot csak felkapod, belebújsz egy felsőbe és kész. Általában csak a színharmóniával kell foglalkozni egy kicsit. Ezen kívül érdemes az alkatunkhoz megfelelőt választani, színben és fazonban is. De egy nadrágnál az se baj, ha nem tökéletes.

A nadrághoz könnyű cipőt választani, hisz alig látszik ki alól.

Mivel sokáig nem volt szabad a hölgyeknek nadrágot hordani, ezért, amikor szabad lett, szimbolikussá vált, és az is nadrágot viselt, aki amúgy szerette a szoknyát és az egész ruhákat is.

A nadrág is lehet divatos, lehet nőies. De sosem lesz annyira nőies, mint egy egész ruha.

Egész ruha előnyei

Az egész ruha és a szoknya megjelenést biztosít. Nem csupán magadra vettél valamit, hanem nőiesen megjelentél. Az üzleti életben sokáig a szoknya és a ruha volt az elvárt viselet.

És bár, ma már olyan sokféle női nadrág is van, hogy mindenki megtalálhatja az alkatához, évszakhoz és hangulatához megfelelőt, azért az egész ruhának van egy annyira nőies varázsa, amit semmi más nem adhat meg.

A szoknya és a felső együttes sem ugyanaz, mint egy divatos női ruha. Próbáld ki. Másképp fogod magad érezni benne. És másképpen fognak nézni rád.

Az egész ruhát tudni kell viselni. Össze kell válogatni hozzá a kiegészítőket, nem mindegy milyen övet, cipőt, esetleg harisnyát viselsz hozzá. Az egész nagyon jó, és igazán nőcis szórakozás, igaz?

Összegezve

A dilemma örök, ugyanakkor miért ne lehetne a nadrág és az egész ruha is a ruhatáron örök része? Nyáron a libbenő divatos női ruhákkal kényeztethetjük magunkat, ha pedig szaladunk vagy hűvös az idő, akkor jöhetnek a divatosan kényelmes nadrágok.

 

_________________________________________________________________________________________________________
*reklám*

pr-cikk.jpg

link elhelyezés pr-cikkben